Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, geçen yıl Yörük Beyi seçildiği ve bu yıl 12’incisi düzenlenen Bulgaz Dağı Yörük şenliğinde vatandaşla bir araya geldi. Her yıl Üzeyir Yaylası’nda yapılan Yörük şenlikleri, bu yıl Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın katkılarıyla gerçekleşti. Yörük Beyi unvanıyla, etkinliği koordine eden Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, önümüzdeki yıl yapılacak şenlikler için görevi Banaz Belediye Başkanı Zafer Arpacı’ya devretti.
Pilavlı et, ayran, çay ve çeşitli ikramların yer aldığı Yörük Şenliği’ne katılan Uşak Valisi Ahmet Okur ile birlikte çadırları ziyaret eden Başkan Cahan, ata ve deveye bindi, Uşak Göktemren Türk Okçuluğu ekibi ile yay gerip ok uçurdu ve vatandaşlarla hemhal oldu.
Ayrıca her yıl olduğu gibi bu yılda plaket töreni düzenlendi ve çeşitli sivil toplum örgütü mensupları toplu halde şenlik alanında farklı etkinliklere imza attı.

