Uşak’ta kısa bir süre taciz iddialarıyla gündeme gelen özel bir eğitim kurumunda, Uşak Valiliği’nin yetkilendirmesiyle icra edilen soruşturma tamamlandı.
Uşak İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı müfettişler isim değişikliği yapılan özel eğitim kurumunun kapatılmasıyla ilgili görüş birliğine vardı. Söz konusu tavsiye kararı Milli Eğitim Bakanlığı’na gönderildi. Okulun kapatma işlemi eğitim ve öğretim devam ettiği için hemen uygulanmadı.
Yetkililer, okulun kapanmasıyla ilgili tavsiye kararının büyük bir olasılıkla yürürlüğe gireceğine ve önümüzdeki yıl faaliyetlerinin duracağını bildirdi. Öte yandan önümüzdeki hafta içinde okul hakkında nihai kararın gelmesi bekliyor.
Söz konusu okulda, öğretmen olmayan bir yönetici ve kız öğrenciler arasında duygusal ilişki yaşandığına dair çeşitli haberler çıkmış ve bu konuyla ilgili inceleme başlatılmıştı.
kynk:usakport